Bayliner Cuddy Ciera 8 Sport cabin

Szállásra sincs szüksége egy Cuddy csónakkal

A világpiac-vezető Bayliner csónakjainak Overnighter sorozata is elérhető környezetbarát GreenCruzer változatban. Ezeknek a Cuddy hajóknak minden komforttal felszerelt kabinjaiban egy éjszaka eltöltése nem csak megoldható, de pihentetően kényelmes is.

Az természetes, hogy egy hatalmas jacht nagy, kényelmes kabinnal rendelkezik, de ha a régmúlt emlékeibe nyúlunk vissza, Magyarországon egy motorcsónak kabinja valami kis alacsony lyukként rémlik, ahová az ember hálózsákjával be tudja fúrni magát, és amit elviselhetetlenné tesznek a szúnyogok és az olajszag. Természetes, hogy ha egy mód van rá, az ember sosem aludna egy ilyen csónakban.

Oriantal man sleeping accross fishing boat

Az alvás a nem megfelelő hajón igazi kínszenvedés lehet

A GreenCruzer Cuddy a megoldás

A Bayliner több mint hatvan éve készít motorcsónakokat, és a filozófiájuk egészen más. Az ember élvezetből használ egy ilyen csónakot, így egy csónak semmilyen részletét sem jellemezhet más, mint stílus és kényelem. Az Overnighter sorozat – ahogy nevéből is látható – azzal a céllal készült, hogy kabinjaikkal nem csak egy szükségmegoldást, hanem teljes értékű szállást biztosítsanak az utasoknak. Ez a legnagyobb modelleknél, mint például az E-842 Cuddy akár beépített zuhanyzót és mellékhelyiséget is jelent.
A GreenCruzer elektromos hajók a népszerű Bayliner modellek a szigorú európai környezetvédelmi előírásokat figyelembe vevő elektromos változatai. A hajtótest és a felszereltség megegyezik, csak a meghajtás más. Így minden luxust és kényelmet, mely elérhető a viágpiac-vezető méltán megbecsült motorcsónakjaiban, élvezhetünk akár itthon, védett tavainkon is.

Élvezze a csónakázást szabadon

Miért kellene magát szigorú tervhez kötnie, ha élvezetből csónakázik a Balatonon? Ha ez este egy másik kikötőben találja, ne aggódjon a szállás miatt. Egy GreenCruzer Cuddy kabinja nem csak megfelelő, de vetélkedik a legtöbb szobával, amit az ember ilyen rövid határidővel intézhetne.
Ha az ember egy hétvégét akar hajókázással tölteni, miért kellene egy házba is beköltöznie, ha a csónakba vágyik? Az Overnight series kényelmes kabinjai lehetővé teszik, hogy megszakítás nélkül élvezhesse a csónakázás élményét, hogy szabadon járhassa a kikötőket, és tegye mindezt a világpiac-vezető Bayliner modelljeitől megszokott és elvárt luxusban.

GreenCruzer 842 Cuddy Ciera 8 Sport cabin interior table

Reggeli az ágyban? Ülve vagy fekve, ahogy kényelmesebb