Technológia

Hajózzon korlátok nélkül, és közben óvja környezetét! A GreenCruzer elektromos hajócsalád tagjaival mostantól minden álló és folyóvízen átélheti a hajózás páratlan élményét.

 

A GreenCruzer hajók menet tulajdonságai specialis felépítésük miatt egyedülállóak, stabilitásuk kiemelkedő. Vezetésük emiatt egyszerű és biztonságos. Töltésük gyors, a rendszert pedig a legmodernebb fedélzeti számítógép vezérli, amely biztosítja az optimális áramfelhasználást és gazdaságos üzemeltetést.

Az EcoGlass hajótest

Element SportA legmodernebb robottechnikával épített GreenCruzer hajótestek tervezésekor a hajózási biztonság kapta a legfőbb hangsúlyt. A csökkentett ellenállású, áramlástani szempontból tökéletesített üvegszálas hajótestek fokozott, akár tengeri igénybevételnek is ellenállnak.

A GreenCruzer hajótestek és az elektromos meghajtási rendszer optimális összhangjának köszönhetően minden sebességtartományban kedvező energia felhasználás mellett hajózhatunk. A speciálisan elektromos meghajtású üzemmódhoz tervezett hajtó és kormánymű kitűnő manőverezési és vezethetőségi tulajdonságokat biztosít.

fokozott igénybevételre tervezett hajótest

optimális hajózási tulajdonságok

kis ellenállás, energiatakarékos áramlástani tulajdonságok

csökkentett, optimális hajótest súly

kiváló fordulási tulajdonságok, könnyű vezethetőség

Elektronikus vezérlés és meghajtási rendszer

elektronikusA GreenCruzer hajók elektromos rendszere teljesen elektronikusan vezérelt, karbantartást nem igénylő rendszer. A számítógép vezérlés segítségével optimalizálható a hajó energia felhasználása, pontosan kalkulálható a megtehető távolság, és üzemidő. Beépített intelligens fedélzeti számítógép jelzi az akkumulátorok töltöttségén túlmenően azt az időt is, amely ideig a pillanatnyi használati mód mellett az akkumulátorok ellátják megfelelő energiával a meghajtó motort.

A hajó akkumulátorainak töltése parti elektromos hálózatról történhet a beépített speciális akkumulátor töltő segítségével. Az opcionális GC Solar System napelemes töltő rendszerrel üzem közben, és parkoláskor is folyamatosan tölthetőek az akkumulátorok. A GreenCruzer elektromos hajók használata egyet jelent a környezettudatossággal. A hajók használatakor semmilyen környezetkárosító anyag nem kerül kibocsátásra.

a legmodernebb technológia és innováció

tökéletesen halk, stresszmentes hajózási élmény

tiszta vezetési élmény kristálytiszta tavakon, és környezetileg érzékeny vizeken

100% ban kipufogó gáz és olajmentes technológia