Bayliner_842_Cuddy-12

GreenCruzer E-842 CU – Az “erőtér”!

Ez az egyik legmodernebb GreenCruzer modell, amely komoly elvárásokat igyekszik kielégíteni. Minden értelemben tág határaival ez nem is jelent problémát neki, a már kinézetre is gyönyörű hajó könnyen a szívünkbe férkőzik. Tágas tér és meggyőző teljesítmény, az újdonság erejével: mindez a Budapest Boat Showra ellátogatókat is megbabonázza majd!

A GreenCruzer E 842 Cuddy-t azoknak tervezték, akik nem akarnak kompromisszumokat kötni.

Ők azok a „nagyravágyók”, akiknek többre van szükségük egy kisebb hajónál. Az E 842-őt ez az elvárás ihlette, így közel kilenc méteres fedélzetével, elegáns belső terével minden szempontból megfelelő választás. Egyszerre nyolc személy is könnyedén elfér rajta, a kajüt pedig négy felnőtt számára biztosít fekvőhelyet. Alapfelszereltséggel is extrát nyújt a hajó, ám számos feláras kiegészítővel még egyedibbé tehető.

Bayliner_842_Cuddy-8-1024x683

A szélesített fürdőplatform számos előnyét élvezhetjük a vízen töltött idő alatt, de a fedélzeten sem spóroltak a komforttal. A hideg-meleg víz rendszer, kabin és deck zuhany, tengeri wc biztosítják az alapvető szükségleteket. A teakonyhában könnyedén elvégezhető minden háziasszonyi tevékenység, és a közösségi tér is hívogató, igazi szabadidős élmény. A padozat borítása csúszásmentes, és a mechanikai behatásokkal szemben ellenálló.

A hajó orrában található kabin nyugodt pihenést biztosít, a spotlámpákkal világított hálóhelyiség könnyedén nappalivá varázsolható.

Bayliner_842_Cuddy-6-1024x683

A kapitányra is gondolt a gyártó, hiszen a pilótafülke ergonómiai kialakítása okos, a kezelőszervek és műszerek jól kézre esnek és kellő mértékben szem előtt vannak. Az orrsugár kormánytechnikának köszönhetően az irányítással akárki könnyedén megbirkózik, de kikötéskor, dokkoláskor sem kell megijedni, az automatikus horgonycsörlő (görgős orrveret zárható horgonykamrával) stabilan tartja álló helyzetben a hajótestet. A 14 Le-s, 10 KW teljesítményű elektromos motor halkan teszi a dolgát, és amellett, hogy óvja a vizek élővilágát, határozott, fürge mozgást és jó fordulékonyságot biztosít.

A gyors töltési idő, és a több választható mód kötetlen hajózást biztosít – a relatíve hosszú üzemtartam mellett.

Bayliner_842_Cuddy-3-1024x677

A műszerfal konzoljához visszaevezve, nem hiányzik a vízhatlan térhangzású rádió sem, amely Usb-s megoldása révén mindennel kompatibilis. Ami a fedélzet felszereltségét illeti, számtalan ötletes, rejtett rekeszbe pakolhatjuk csomagjainkat, tehát semmi nem lesz láb alatt, mindennek találunk neki való helyet. Rendelhető extra a sátorponyva komfort csomag, vagy az első napozópárnák, és a bimini tető, amely óv a nyíltvíz égető napsugaraitól.

Aki nagyban gondolkodik, annak ideális választás a GreenCruzer E 842 Cuddy névre hallgató óriása!