Névtelen

GreenCruzer – új energia a Budapesti hajókiállításon!

Napról napra közeleg a tavasz, ezzel együtt a hajózható idők, a vízi szezonkezdet is lassacskán megérkezik. Az első fecske, az év első hajós-szabadidő rendezvénye már hagyományosan a Budapest Boat Show, ahonnan a GreenCruzer sem hiányozhat!

Már egy hétig sem kell várni, és dokkolhatunk Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjén, amely a hajózás és vízi sportok szerelmeseinek egyik kedvenc eseménye. A Budapest Boat Show február 23-26. között kerül megrendezésre, és az idén sem fog szűkölködni a meglepetésekben, valamint fantáziadús programokban! A kiállításra ellátogatók – melynek fő témája a Szabadidős Hajózás – megtalálhatják majd az összes hajózáshoz-vizisporthoz szükséges nélkülözhetetlen felszerelést, amely szükséges a szezon alatt. Természetesen a shownak fontos része az innováció, a különlegességek és a hajóbemutatók is.

Ennek megfelelően a GreenCruzer zöld technikája már a tavalyi évben is rengeteg látogatót vonzott, idén pedig még erősebb termékpalettával készül a forgalmazó. A hazai és környékbeli vizekre specializálódott gyártó kínálatban megtalálhatóak és megcsodálhatók lesznek a GreenCruzer E-E5, E-175BR, E-VR6, E-742CU típusok. De lesznek újdonságok is, többek között a Bayliner GreenCruzer E-842CU modell, amit itt láthat először a nagyközönség!

A csütörtöktől vasárnapig tartó rendezvény az első három napon 10-18h-ig látogatható, míg az utolsón 10-17-ig juthatnak be az érdeklődők. Fontos információ kedves vendégeinknek, régi és leendő ügyfeleinknek, hogy a pénteki napon hajóvezetői engedélyük felmutatásával ingyenesen vehetnek részt!

Várjuk Önöket sok szeretettel, mi örömmel állunk rendelkezésükre! Találkozzunk a Hungexpo Budapesti Vásárközpont – G pavilonjának, 201/B. standjánál, töltsenek el velünk egy kellemes délutánt vagy akár a teljes hétvégét!