gf

Hajnal Balázs – “A GreenCruzer egy értékálló befektetés!”

Egy hajókiállítás, a Budapest Boat Show nemcsak a kilátogató vendégeknek tartogat meglepetéseket, ilyenkor a szakemberek, a forgalmazó cégek munkatársai is “megmérettetnek”. Ezt pontosan átérzi Hajnal Balázs, a Twinport Marine értékesítési vezetője, akinek kollégáihoz hasonlóan, a hétvége a potenciális vevői kérdések megválaszolásával telik! Mi is feltettünk neki néhányat:

 

Balázs, a rendezvényre kilátogatóknak miért érdemes a GreenCruzer, Bayliner, Azimut standot választani?

Azért érdemes hozzánk jönni, mert nekünk van a legszélesebb választékunk. Az elektromos és motoros hajók kínálatán belül is a legnépszerűbb márkákat találják meg itt a kedves érdeklődők!

A kiállított modellek mennyire jelentik az elérhető kategóriát egy átlagember számára?

gs

A skála és a termékpalettánk széles, de mint ahogy azt bárki láthatja, nálunk már 3.000.000 forintos áron is lehet minőségi hajót vásárolni – ez azt hiszem anyagilag is bárkinek vállalható alternatíva. De természetesen a vágyaknak ebben a szegmensben is csak a pénztárca szabhat határt. Az abszolút “plafont” is képviseljük, így a standunkra betérőknek érdemes megnézni a világ vezető Jacht gyártójának nálunk berendezett sarkát!

Melyik új modellt, koncepciót javasolnád a vendégeknek, hogy ezt feltétlen vegyék kívülről-belülről szemügyre?

Mindenképp javasolnám a legújabb elektromos termékeinket megnézni, különösen a E-842 Cuddy-t, amely a zászlóshajónk, illetve az E-5-ös számozású napelemes újdonságunkat, ami egy igazi kuriózum! Ha netán a motoros hajók állnak az érdeklődés középpontjában, akkor pedig a Bayliner VR5 Cuddy-t ajánlanám, ami szintén idei, friss modell, ahogy az E-7-es is ezt a vonalat képviseli.

Mindenkit biztatnék, jöjjenek, kérdezzenek bennünket bátran, kollégáim és én a legjobb tudásunk szerint igyekszünk segíteni a választást, vagy bővíteni a már meglévő ismereteket!