Kapcsolatépítés és szórakozás a GreenCruzerrel

Nincs jobb módja a pihenésnek, a lelazulásnak, mint az, hogy a barátokkal, családdal, kliensekkel és üzleti partnerekkel egy elektromos hajózásban veszünk részt. A napos délutánok, boldog, felszabadult órák és villásreggeli a fedélzeten olyan luxus-élményt biztosítanak, amelyhez érdemes előre megteremteni a legfontosabb hozzávalókat, megtervezni a programokat.

A GreenCruzer egész évben arra biztatja partnereit, hogy szervezzenek hajós versenyeket maguknak és ismerőseiknek, egyszerre biztosítva társaságuknak kihívást és szórakozást. Ezek tökéletes lehetőséget biztosítanak csapatépítésre, klub és szervezeti összejövetelekre, jótékonysági eseményekre, adománygyűjtésre is. Ha még sosem vett részt GreenCruzer „Challenge Day”-en, itt az ideje, hogy elkezdje. A „Challenge Day” eseményeivel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek bármelyikén kérhet információkat, kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire: Kapcsolat.

Ünnepek:

Nem számít, mit ünnepelnek, tegyék mindezt GreenCruzer elektromos hajó fedélzetén. A tökéletes partihajó születésnapok, évfordulók, szervezeti gyűlések és ünnepek megkoronázására is ideális. Ha ilyen célra vásárolna hajót, tökéletes választás erre az E-VR6 BR, ami a széria legnagyobb tagja. Ezt a hajót kifejezetten nagyobb társaságok számára tervezték, tágas fedélzete mellett mosdó és öltözőfülke is található rajta. Egy ilyen hajón akár egész estéket is el lehet tölteni a nyílt vízen!

Romantikus esték:

A fáradt, egyhangú hétköznapok minden párkapcsolatnak kihívást jelentenek. Nincs annál felemelőbb választás, mint a GreenCruzerrel elhagyni a szürke hétköznapokat. Szálljanak fel a Cruzer fedélzetére és hagyjanak maguk mögött minden feszültséget és problémát, hogy az együtt töltött idő végre minőségi idővé váljon. Nézzék együtt a csillogó vizet, a naplementét és szívják magukba az élet velejét! Egy-egy ilyen úthoz jó választás az E-Element modell. Két személy számára bőven elegendő fedélzeti teret nyújt, emellett kis mérete miatt könnyen szállítható, gyors, hétvégi kirándulásokhoz ideális választás.

Bemutatók:

A GreenCruzer csapata évente több rendezvényre is ellátogat, hogy bemutassa új fejlesztéseit, modelljeit. Magyarországon a legnagyobb ilyen esemény az évente megrendezett Boat Show, hazánk legnagyobb hajós találkozója. Rendszeresen jelen vannak emellett számos külföldi kiállításon, vásáron is.

Ha érdekli, legközelebb hol ismerkedhet meg a GreenCruzer fejlesztőivel vagy újdonságaival, javasoljuk, hogy kövesse ezt az oldalt, ahol mindig találhat információkat az aktuális eseményekről: Bayliner kiállításnaptár.